Puusepäntuotteet ammattitaidolla

Loimaalla, Turun seudulla vaikuttava puusepänliike, joka tarjoaa yksilöllisiä mittatilaustuotteita ammattilaidolla asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan toteutettuna. Tuotteiden suunnittelijana ja valmistaja toimii Korte Design Oy:n perustajana ja suunnittelijana tunnettu Ville Korte (www.kortedesign.fi).


Mittatilaustyönä valmistetut tuotteet

Mittatilaustyönä valmistetut huonekalut ja kalusteet ovat yksilöllisiä ja ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Laaja tuotekatalogi

Tarjoan viimeisteltyjä mittatilaustöitä jokaiseen tarpeeseen. Vahva tausta puukäsitöiden parissa yhdistettynä luovaan suunnitteluosaamiseen mahdollistaa yksilöllisten ja asiakkaan toiveta vastaavan tuotteen valmistamisen.

Tarjoan mittatilaustuotteita laajalla katalogilla, kattaen pienet ja isommat puukäsityöt, kuten huonekalut, valaisimet, kaapistot ja muut kodin sisustuselementit. Lisäksi tarjoan erilaisia tuotteita kevytmetalleista, esimerkiksi kylttejä, polttorautoja sekä pienkomponentteja.

Työssäni yhdistän perinteisiä puusepäntaitoja sekä moderneja työstöratkaisuja, kuten CNC-koneistusta.Aikaisempia tilaustöitä

Ota meihin yhteyttä

Ville Korte

Heikkiläntie 60, 32430 Loimaa

050 3486 050

info@kortedesign.fi